Om mig

Det særegne

Hos mig får du enkle motiver i en komposition med harmoniske farver og et twist kontraster. Japansk blæk anvendes ofte, som efterlader ”en lak effekt” i den rene form. Trykketeknikker, som indgår af og til, tilfører motivet lidt mystik. Og pasteller, både olie og tørpastel, bruges som krydderi. ”Collage” indgår også i min verden med mange teknikker bagved resultatet.

Akvarel er levende og spændstigt

At male med akvarelfarver er en særlig disciplin, de bittesmå farvepigmenter, slæmmet op i lidt gummi, bevæger sig med penslen hastigt rundt i vand, lægger sig og skaber farve og form – transparent eller mere farvemættet. Gode akvarelfarver er brillante og lækre. I min optik er der ikke rigtig noget, der slår det. Jeg har en stor kærlighed til akvarel. Det er simpelt, men ikke nemt og lader sig ikke sådan rette. 

Kunstneriske resultater

Jeg er fast på Gallery ArtTour i Hillerød. Har desuden udstillet bl.a. hos Hovedstadens Akut beredskab, Vaccinen, 22/23. Lavet indsamling for Ukraine hos GEO med små restværker/”papkasse billeder” primo 23. Efterår 2023, Galleri Jethoni i Slagelse og på Fuglsanghus hos Aktiv Kunst. Medlem af K51. I 2005-2008, udstillet på Køge Bibliotek, Galleri i Roskilde og Bella Centeret på Design øerne, sidstnævnte under en kunsthåndværkermesse.

Min livsrejse, der begyndte i 1956, har været en broget symfoni af kreativitet og selvudfoldelse. I de glade 60’ere og 70’ere blev min passion vakt af nål og tråd, og jeg dedikerede mig til at skabe unikt tøj, sy balkjoler og udforske tilskæringskunsten. Med et kursus i tilskæring og en trofast symaskine som mine ledsagere navigerede jeg gennem den tekstile verden. I 80’erne og 90’erne blev det musikkens magi der var min legeplads. Årtusindskiftet bragte farve og tekstil tilbage i mit liv. Indfarvning af tekstiler, Nunu filtning og skabelse af skræddersyede damejakker integreret med mink var mine kreationer. Væveskolen åbnede døren for vævede værker i form af tørklæder, måtter og gulvtæpper. Frisk, farvestrålende pil fandt vej til blomsterbutikker gennem kommission.

Foråret 2019 markerede en ny æra, hvor blyant, kul og akvarel blev mine tro følgesvende. 

Jeg har mange at takke for denne rige rejse, og jeg fortsætter med at male mit livs billeder.